IRMA Foundation - Dogs in the Service of Men

Sponsorzy

Tropical

Sponsor Psów Jednostki Poszukiwawczo-Ratowniczej IRMA

Firma Tropical sponsoruje psom z JPR IRMA opiekę weterynaryjną oraz suchą karmę TropiDog. Firma Tropical powstała w 1977 roku. Nieustannie wprowadzane udoskonalenia i innowacyjne rozwiązania sprawiły, że Tropical stał się jednym z najbardziej zaawansowanych technologicznie producentów branży zoologicznej. Karmy Tropical są chętnie używane i polecane zarówno przez światowej sławy akwarystów, znanych hodowców, jak i hobbystów. Obecnie eksportowane są do 70 krajów na świecie.

Aptus

Sponsor suplementów weterynaryjnych dla psów z JPR IRMA

Fiński producent suplementów i preparatów weterynaryjnych dla psów i kotów. Aptus regularnie wspiera nas najwyższej jakości preparatami, dzięki którym nasi przyszli psi ratownicy rozwijają się prawidłowo i cieszą się świetną kondycją. Oprócz dbania o zdrowie naszych psów Aptus wspiera również nasze działania marketingowe dostarczając nam próbek, preparatów i materiałów reklamowych na organizowane przez nas wydarzenia.

P1ES.PL

Sponsor sprzętu szkoleniowego dla psów z JPR IRMA

Sklep P1ES - producent sprzętu sportowego oraz oficjalny dystrybutor marki Julius K9 w Polsce - wspiera naszą fundację od początku jej istnienia regularnie dostarczając nam najwyższej klasy uprzęże, smycze, szelki i wszelkie niezbędne w naszej działalności akcesoria szkoleniowe.

Taskworld

Collaboration platform

Taskworld is a task management application that allows your team to finish work on time, measure performance and accomplish great results. Trusted by over 4000 companies in 80 countries, Taskworld is headquartered in New York with offices in Bangkok, Geneva and Dubai.

Taskworld is the brainchild of serial entrepreneur Fred Mouawad who's also the founder of Synergia One Group of Companies.

Maced

Firma MACED ufundowała szczeniaka dla Jednostki Poszukiwawczo-Ratowniczej IRMA z przeznaczeniem do szkolenia ratowniczego - suczkę rasy flat coated retriever o imieniu Arwen. Największy polski producent przysmaków dla psów eksportujący swoje produkty do ponad 20 krajów w Europie. Przysmaki marki MACED charakteryzują się najwyższą jakością potwierdzoną licznymi certyfikatami - skład i jakość produktów jest nieustannie kontrolowana i ulepszana.