Funkcjonowanie Fundacji nie byłoby możliwe, gdyby nie wolontariusze i współpracujący z nami na stałe przyjaciele, odpowiedzialni za poszczególne funkcje

Aleksandra Błaszczyk

fundraiser

Na Irmę trafiła przypadkiem, ale spodobało się jej i została na dłużej. Studentka filologi angielskiej na poznańskim UAMie. W wolnym czasie zgłębia także języki rosyjski i niemiecki. Przeważnie otoczona stosami książek, szczególnie fantastycznych. Entuzjastka długich spacerów i dobrej kuchni. Lubi podejmować wyzwania i szukać nowości- ostatnio kręci hula hopem.

Natalia Cielińska

doradca ds. weterynaryjnych

Świeżo upieczony lekarz weterynarii, na co dzień pracuje w klinice dla małych zwierząt w Słupsku. W wolnym czasie lubi jeździć na rowerze, oglądać filmy i słuchać muzyki, ale najczęściej zastać ją można zakopaną w książkach (poszerzanie wiedzy jest nieodzowne z racji wykonywanego zawodu ;)
W Fundacji doradza w sprawach związanych ze zdrowiem zwierząt.

Jakub Gill

administrator strony internetowej, grafik

Z wykształcenia bioinformatyk, z zawodu optometrysta, a z zamiłowania grafik. Nasz techniczny, dzięki któremu wszystkie sprawy sieciowe są zawsze dopięte na ostatni guzik. Od dzieciństwa otoczony psami - od pinczerków po dogi niemieckie. Wszelkie uwagi związane z serwisem internetowym proszę zgłaszać do niego.

Joanna Jędrzejczak

księgowa

Pani Asia czuwa nad tym, aby stan naszej księgowości pozostawał nienaganny. Z wykształcenia ekonomistka, księgowa, mocno zaangażowana w działalność pozarządową. Dzięki wiedzy i doświadczeniu poprzez pracę w tym sektorze, zawsze możemy liczyć na wsparcie i doradztwo w nurtujących nas kwestiach. Wolne chwile stara się wykorzystywać na uprawianie ulubionego sportu - nordic walkingu.

Kamila Kaczmarek

grafik

Niespokojny duch. To zrobi, to popsuje, tego zapomni, tam pójdzie. Mimo tej roztrzepanej natury całkiem dobrze wychodzi jej spokojne siedzenie przy komputerze i tworzenie grafik. Głęboko wierzy, że jazda rowerem jest najlepszym sposobem na zachowanie wysokiego stężenia endorfiny. Miłość jaką darzy psy doprowadziła ją do Fundacji IRMA.

Maciej Liguziński

tłumacz języka szwedzkiego

Student ostatniego roku skandynawistyki na UAM w Poznaniu. Jego ogromną pasją są kraje skandynawskie, zwłaszcza Szwecja i Norwegia, a swoją przyszłość zawodową wiąże z tłumaczeniem literatury.

Natalia Seweryn

doradca ds. marketingu

Absolwentka Wyższej Szkoły Zdrowia, Urody i Edukacji w Poznaniu oraz Wyższej Szkoły Gospodarki w Bydgoszczy. Na co dzień pracuje jako przedstawiciel medyczny w firmie farmaceutycznej. Większość czasu poświęca swojej rodzinie. Uwielbia psy i koty. Jest szczęśliwą posiadaczką kotki perskiej Tequili. Młodszy Ratownik WOPR, żeglarz jachtowy, pasjonatka nurkowania i koszykówki.

Aleksandra Tomaszewska

koordynator ds. wolontariatu, menedżer ds. marketingu i fundraisingu

+48 504 798 885

Hybryda: kobieta-informatyk. Pracuje jako kierownik zespołu sobie podobnych w międzynarodowej firmie. Trudna do zlokalizowania geograficznie, obecny tryb życia nie pozwala jej na posiadanie zwierzaka, ale kocha pluszaki - zwłaszcza psy i tygrysy. W swoim życiu wychowała dwa boksery. Pochodzi znad morza, stąd zainteresowania to sporty wodne, ale też kabarety, podróże i tym podobne.

Paweł Zieliński

instruktor-trener JPR IRMA

Krajowy specjalista ds. szkolenia psów Państwowej Straży Pożarnej, egzaminator pracy psów ratowniczych Komendy Głównej Państwowej Straży Pożarnej. Pełni funkcję instruktora-trenera w Jednostce Poszukiwawczo-Ratowniczej IRMA, gdzie odpowiedzialny jest za proces szkoleniowy psów i ich przewodników.