Fundacja jest kierowana przez zarząd, który podejmuje wszystkie decyzje związane z jej działalnością

Jagna Gill

prezes zarządu fundacji

+48 790 352 167

Inicjatorka powstania Fundacji. Miłośniczka zwierząt i zwolenniczka wszelkich form wszechstronnej pracy z psami. Właścicielka flat coated retrievera Imbira, najmłodszego kandydata do JPR IRMA. Młodszy instruktor żeglarstwa ze słabością do muzyki, podróży i różnego rodzaju sportów. W wolnych chwilach studiuje architekturę i urbanistykę na Politechnice Poznańskiej.

Aleksandra Tomaszewska

wiceprezes zarządu fundacji

+48 504 798 885

Hybryda: kobieta-informatyk. Pracuje jako kierownik zespołu sobie podobnych w międzynarodowej firmie. Trudna do zlokalizowania geograficznie, obecny tryb życia nie pozwala jej na posiadanie zwierzaka, ale kocha pluszaki - zwłaszcza psy i tygrysy. W swoim życiu wychowała dwa boksery. Pochodzi znad morza, stąd zainteresowania to sporty wodne, ale też kabarety, podróże i tym podobne.

Milena Glińska

przewodnicząca rady fundacji

Absolwentka transportu lotniczego na Politechnice Poznańskiej. Swoje zamiłowanie do lotnictwa realizuje w poznańskim związku spadochroniarzy. Interesuje ją także sztuka, w szczególności malarstwo i fotografia oraz aktywności outdoorowe. Wolne chwile stara się spędzać podróżując. Największy relaks to dla niej coroczna ucieczka w Bieszczady. W Fundacji odpowiada za opiniowanie i nadzorowanie jej prac.

Monika Reder

członek rady fundacji

Silny charakter z ciągłym deficytem czasu. Młoda matka Polka dzieląca czas między wychowaniem nastolatka i ruchliwego trzylatka. Poza tą rola spełniająca się zawodowo i kształcąca się na farmaceutę. Miłośniczka i posiadaczka dwóch pięknych papug. Uciekająca od szarej rzeczywistości poprzez drobne lub większe szaleństwa. Ceni zasady, wierność przekonaniom i odwagę w różnych odmianach. Stąd też zrodziła się chęć współtworzenia i działań przy Fundacji IRMA.

Maciej Skwierz

członek rady fundacji

Z wykształcenia psycholog. Na co dzień członek zarządu firmy doradczo szkoleniowej, w której kieruje sprzedażą i realizacją projektów związanych z rozwojem kompetencji pracowników. Coach wspierający osoby na samodzielnych i kierowniczych stanowiskach. Do Fundacji przyciągnęła go pasja jej założycieli jak i ich chęć wykorzystania potencjału czworonogów do pomocy innym. Wspiera Fundację w zakresie komunikacji oraz budowania i utrzymywania relacji z wszystkimi, dla których ważna jest pasja i pomoc potrzebującym.