Brugi

Producent odzieży sportowej, który wspiera naszą fundację wyposażając nas w wysokiej jakości fundacyjne kurtki, softshelle i polary i personalizuje pod nasze potrzeby.

Catmood

Studio filmów animowanych CATMOOD stworzyło naszą fundacyjną maskotkę - rysunkową Irmę, która stanowi naszą identyfikację wizualną. CATMOOD dba o to, aby kolejne grafiki z udziałem Irmy były powtarzalne w swoim stylu.

Dolina Noteci

Serdecznie dziękujemy producentowi mokrej karmy dla psów Dolina Noteci za przekazanie dla naszych ratowniczych adeptów 150 kilogramów pełnowartościowej, mokrej karmy dla psów.
Od początku swojej działalności firma za nadrzędny cel stawia sobie produkcję wysokiej jakości produktów oraz promowanie zdrowego żywienia psów i kotów. Dzięki stosowaniu wyłącznie starannie dobranych składników przechodzących wieloetapowy proces selekcji, jak również pracy doświadczonych technologów, powstaje produkt plasujący firmę w czołówce producentów najwyższej jakości karm. Z tego względu Dolina Noteci stale otrzymuje wiele zapytań o współpracę nie tylko z kraju, ale również z zagranicy.

Fundacja ENEA

Fundacja ENEA przekazała w październiku 2014 roku na rzecz szkoleń naszej Jednostki darowiznę w wysokości 4 tysięcy złotych.

FaniMani

Dzięki współpracy z FaniMani pewien procent od zakupów dokonywanych przez Internet, poprzez portal FaniMani, jest przekazywany na konto naszej Fundacji. Jest to bardzo efektywna forma wsparcia, która nic nie kosztuje. Dodatkowo, FaniMani zdecydowało się przeznaczyć dochód z akcji "Pomagaj Online" - pomaganie przez klikanie (http://pomagajonline.pl/kliknij/fanimani) właśnie na rzecz naszej organizacji, za co serdecznie dziękujemy!

O.S.K. HIGH

Z ośrodkiem szkolenia kierowców HigH z Poznania współpracujemy w zakresie bezpiecznego transportu zwierząt - wydarzenia, pokazy, prelekcje. W planach mamy wdrożenie programu edukacyjnego dla kandydatów na kierowców. HigH pomaga nam również w transporcie i organizacji spraw technicznych.

Przychodnia Weterynaryjna KOCIAK

Przychodnia Weterynaryjna "KOCIAK" dba o zdrowie naszych przyszłych psich ratowników. Dzięki rewelacyjnej opiece dziewczyn z "KOCIAKA" możemy być spokojni o ich kondycję i dobre samopoczucie. W "KOCIAKU" możecie też znaleźć naszą Irmową skarbonkę i wesprzeć nasze działania.

KodyRabatowe.pl

Najnowsze kody rabatowe do Twoich ulubionych sklepów internetowych

Chcesz wiedzieć jak oszczędzać w internecie? Trafiłeś idealnie! Kody rabatowe to najlepszy sposób na tańsze zakupy w sieci.

Warsztat Samochodowy MAGAN Service

MAGAN Service dba o to, aby nasza fundacyjna flota była sprawna. Dzięki nawiązanej współpracy możemy być spokojni o stan techniczny naszych pojazdów i o ich systematyczną konserwacją i o wysoką jakość wykonywanych usług.

Mały Wolontariat

We współpracy w Wicewojewodą Wielkopolski Przemysławem Pacią uczestniczyliśmy w programie "Mały Wolontariat" poprzez uczestnictwo w prelekcjach i zajęciach edukacyjnych w placówkach edukacyjnych na terenie Poznania i okolic, które miały na celu m.in. propagowanie wolontariatu, jak również budowania prawidłowych relacji z psami.

Multikino

Z Multikinem współpracujemy w zakresie edukacji najmłodszych o prawidłowych postawach w relacji z psami oraz o psach w służbie człowieka. Fundacja przeprowadza w Multikinie prelekcje dla dzieci m.in. w ramach cyklu "Poranki z Multikinem".

Przychodnia Weterynaryjna MY PET

Klinika weterynaryjna My Pet wspiera naszą fundację od początku jej istnienia - w recepcji kliniki można znaleźć naszą sympatyczną Irmę-skarbonkę, która zbiera datki na fundacyjną zbiórkę publiczną.

Szkolenie Psów Paweł Zieliński

Dzięki współpracy z Pawłem Zielińskim nie musimy martwić się o najważniejsze dla nas, czyli jakość szkoleń prowadzonych w naszej Jednostce Poszukiwawczo-Ratowniczej IRMA.

Safe Animal

Portal Safe Animal jest to Międzynarodowa Baza Danych , która nadzoruje w Polsce elektroniczny system znakowania zwierząt. Dzięki nawiązanej współpracy nasze psy z Jednostki Poszukiwawczo-Ratowniczej IRMA zostały nieodpłatnie zarejestrowane w systemie.

Sidero

Firma Sidero wspiera nas w zakresie spraw technicznych, jak np. budowa przeszkód dla psów ratowniczych. Sidero jest młodą firmą działającą w branży szeroko pojętej metaloplastyki korzystającą z doświadczenia i wiedzy zdobytej przez ostatnie kilka lat. Świadczy usługi z zakresu metaloplastyki, spawania tig mag, mebli metalowych pod wymiar, balustrad, płotów oraz bram.

Sklepy zoologiczne Sonia i Przyjaciele

Sieć sklepów zoologicznych z szerokim asortymentem akcesoriów dla zwierząt, która wspiera naszą Fundację poprzez wystawienie we wszystkich swoich placówkach skarbonek IRMY.

Kancelaria Radców Prawnych Stanek&Kołodziej

Kancelaria prawna "Stanek&Kołodziej" sprawuje opiekę prawną nad wszelkimi sprawami fundacyjnymi.

Wataha w podróży

Z Agatą, Przemkiem i Diuną współpracujemy wspierając wzajemnie swoje działania. Nasza pluszowa Irma towarzyszyła Watasze podczas ich rowerowo-pieszej podróży do Mongolii. Wataha pomaga nam propagować ideę istnienia fundacji, osobiście wspiera nasze działania - Agata jest naszą wolontariuszką, a Diuna - ambasadorką.